sábado, 7 de febrero de 2015

Pràctica 1 a l'Universitat.

El passat día 28 de gener ferem una excursió a l'Universitat de Biología de Valencia. Allí ferem dos practiques.
La primera pràctica que ferem va consistir en el cultiu de diferents tipus de bacteria i microorganismes.
 Per a fer el cultiu agafarem un mechero bunsen per a treballar prop d'ell per a que la contaminació del labortori afectara lo mínim posible a la nostra pràctica. També agafarem bastonets i en diferents grups agafarem mostres de diferents espais per a vore els diferents bacteris que hi han.
Les mostres foren de l'orella, la boca, la pell, de mans brutes i netes, de la taula del laboratori, de la contaminació exterior i de la contaminació interior (del laboratori). Per a les dos últimes lo unic que ferem fou obrir la placa durant uns minuts.

Els resultats d'aquesta pràctica no els poguerem vore fins pasada una semana, així que deixarem les plaques al laboratori de l'institut.

Al cap d'uns díes tots notavem una olor molt pudenta al laboratori. Pocs díes després descobrirem que el que feia olor eres els microorganismes que haviem cultivat.
El resultat fou el següent:



 


 
 
 
 
La segona part de la pràctica va consistir en l'observació de diferents tipus de bacteris en dos tipus de material, PVC i altre material que començava por M.
Primer agafarem les mostres dels bacteris, les tintarem en un liquid blau, i les observarem al microscopi.
 





No hay comentarios:

Publicar un comentario